Actualitate

Şoferul făcea bani de buzunar

Un conducător auto al unei societăți care efectua transport de persoane s-a ales cu dosar penal pentru delapidare.

La mijlocul săptămânii trecute, poliţişti rutieri care acţionau pe DJ 102 K au oprit pentru control un autobuz care se deplasa în direcţia Ceptura-Urlaţi şi care, conform numărătorii făcute de oamenii legii, transporta 42 de persoane. La solicitarea poliţiştilor, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele personale, dar ulterior s-a stabilit că este vorba despre Ciprian G., din comuna Bucov. Bărbatul era angajat al unei societăţi comerciale care desfăşoară transport public de persoane pe ruta Fântânele – Ceptura–Urlaţi–Ploieşti.
În urma verificării biletelor de călătorie emise pasagerilor, a rezultat că 24 dintre aceștia nu au putut prezenta bilete de călătorie sau legitimaţii de transport. Toți le-au declarat polițiștilor că au plătit conducătorului auto contravaloarea cursei la urcare în autobuz, dar că acesta nu le-a eliberat bilete de călătorie pentru sumele date.
Ulterior, au fost număraţi banii proveniţi din încasări, iar asupra conducătorului auto a fost găsită suma de 135 de lei, care provenea din încasări pentru care acesta nu eliberase pasagerilor bilete de călătorie. Totodată, conducătorul auto a declarat că la plecarea din cursă a preluat de la colegul său două carnete cu bilete, din care la cursa respectivă a eliberat unul singur.
În urma celor constatate, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru delapidare lui Ciprian G. şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă. A. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co