Actualitate

Trafic restricţionat pe DN 1

Şoferii care tranzitează Valea Prahovei pe Drumul Naţional 1 trebuie să ia în calcul restricţiile de trafic impuse pentru această perioadă.

Timp de 40 de zile, circulaţia rutieră va fi restricţionată din cauza unor lucrări de reabilitare a podului din zona Valea lui Bogdan, aproape de intrarea în staţiunea Sinaia. Muncitorii au început să decoperteze carosabilul plin de gropi şi au îndepărtat deja parapeţii de beton vechi. “Este o lucrare de reabilitare şi avem lucrări pe pod, la suprastructura podului, consolidare, înlocuim parapeţi – avem două rânduri de parapeţi, pietonali şi direcţionali -, schimbăm izolaţia, asfaltăm…”, a explicat şeful de şantier, inginerul Alexandru Tatulescu.
Podul Valea lui Bogdan a fost construit în anul 1924 şi a fost reabilitat în totalitate în 1979, astfel că lucrările actuale ce vizează şi structura de rezistenţă erau necesare.
Carosabilul era distrus pe mari porţiuni, în urma iernii şi a ploilor din ultima vreme formându-se gropi foarte adânci şi întinse, zona fiind un coşmar pentru şoferi.
În perioada în care se vor face lucrările de reabilitare, pe timpul zilei traficul rutier se va desfăşura pe o singură bandă şi va fi dirijat astfel încât să nu se producă aglomerări prea mari, iar noaptea vor funcţiona semafoare. Adi BURCEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co