Actualitate

Trafic restricţionat pe DN 1

Şoferii care tranzitează Valea Prahovei pe Drumul Naţional 1 trebuie să ia în calcul restricţiile de trafic impuse pentru această perioadă.

Timp de 40 de zile, circulaţia rutieră va fi restricţionată din cauza unor lucrări de reabilitare a podului din zona Valea lui Bogdan, aproape de intrarea în staţiunea Sinaia. Muncitorii au început să decoperteze carosabilul plin de gropi şi au îndepărtat deja parapeţii de beton vechi. “Este o lucrare de reabilitare şi avem lucrări pe pod, la suprastructura podului, consolidare, înlocuim parapeţi – avem două rânduri de parapeţi, pietonali şi direcţionali -, schimbăm izolaţia, asfaltăm…”, a explicat şeful de şantier, inginerul Alexandru Tatulescu.
Podul Valea lui Bogdan a fost construit în anul 1924 şi a fost reabilitat în totalitate în 1979, astfel că lucrările actuale ce vizează şi structura de rezistenţă erau necesare.
Carosabilul era distrus pe mari porţiuni, în urma iernii şi a ploilor din ultima vreme formându-se gropi foarte adânci şi întinse, zona fiind un coşmar pentru şoferi.
În perioada în care se vor face lucrările de reabilitare, pe timpul zilei traficul rutier se va desfăşura pe o singură bandă şi va fi dirijat astfel încât să nu se producă aglomerări prea mari, iar noaptea vor funcţiona semafoare. Adi BURCEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co