Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pregătiri de alegeri

În Prahova, pregătirile pentru alegerile locale de duminica viitoare sunt în toi. La începutul săptămânii trecute, au sosit, la sediul Prefecturii, în condiţii de maximă siguranţă, buletinele de vot.

Acestea vor rămâne sub pază până cu două zile înainte de ziua votării, când vor fi distribuite către secţii.
”Pentru alegerile locale  din 10 iunie există 614 secţii de votare şi 3.016.800 de buletine de vot, în această cantitate fiind inclusă şi rezerva legală de plus 10%. De asemenea, au fost aduse şi 2.903 ştampile. Până când acestea vor fi transportate către secţiile de votare, în permanenţă va fi asigurată paza lor. Fiecare secţie de votare va fi şi ea păzită pe întreg procesul electoral”, a declarat prefectul judeţului Prahova, Marius Sersea.

Pază armată
Încărcătura a fost adusă de la Bucureşti sub escorta jandarmilor.
”Am asigurat protecţia transportului până la Prefectură şi vom asigura paza în continuare, până când buletinele vor fi distribuite secţiilor de votare din judeţ”, a declarat  prim-adjunctul IJJ Prahova, colonelul Ioan Coman.
”Locul de depozitare a fost ales special să fie înconjurat de clădire, şi nu are decât două accese. Unul  este complet blocat, bineînţeles după ce a fost blocat a fost şi sigilat, iar  uşile de la intrare au fost sigilate şi după depozitare vor fi sigilate. Aici se va intra doar în ziua când vor fi distribuite buletinele de vot către secţii, de către personalul autorizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu.
Cele 3.016.800 de buletine de vot cântăresc nu mai puţin de 59 de tone şi vor ajunge la secţiile de votare pe 8 iunie. Mariana BADEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co