Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Trafic cu restricţii la ieşire din Câmpina

Mai bine mai târziu, decât niciodată. Au început lucrările la Calea Dacia, ieşirea din Câmpina în DN1, spre Băneşti. Această lucrare presupune construirea unor bretele care să fluidizeze traficul în zonă, pentru intrarea şi ieşirea din municipiu.
„Vor fi lucrări şi circulaţia va fi restricţionată în sensul lăţimii drumului”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. În mod normal, lucrarea ar trebui finalizată în maxim şase luni. Practic, rămâne de văzut. Încurcăturile deja au apărut… „Am găsit o conductă de gaz lângă unul dintre piloni. Iniţial, am crezut ca e a OMV-ului. Apoi am constatat că nu e a lor şi nici nu ştim, deocamdată, cui aparţine”, a mai spus Horia Tiseanu. Proiectul costă aproximativ 25 de milioane de lei şi, în mare parte, beneficiază de fonduri europene. Din punct de vedere al circulaţiei, Poliţia Rutieră îşi va face datoria. „Între 15 martie şi 3 aprilie se desfăşoară lucrări de foraj şi vor fi restricţii ale străzii În Luncă şi, eventual, a benzii numărul 1 a sensului de mers Ploieşti – Braşov pe DN1”, a declarat şeful biroului Poliţie Rutieră, cms.-şef Cornel Dăncescu.
Atunci când se va impune restricţia circulaţiei pe o bandă pe DN1, traficul va fi dirijat cu ajutorul indicatoarelor rutiere de semnalizare temporară şi chiar prin prezenţa agenţilor poliţiei rutiere, dacă va fi necesar. D. R. u

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co