Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Străzi modernizate în Sinaia

Programul de asfaltare continuă la Sinaia. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, drumarii au început să toarne bitum pe strada Genţiana, din cartierul Platou, acum, utilajele s-au mutat în cartierul Furnica.

Drumarii care se ocupă de reabilitarea arterelor de circulaţie din staţiunea Sinaia au ajuns, săptămâna trecută, pe străzile Cazărmii şi Răscoalei.
„Ne-am propus, de doi ani de zile, să începem lucrările aici. În anii trecuţi, am reuşit să înlocuim conducta de apă şi pe cele de gaze şi acum iată că le asfaltăm. Vom continua acest program, pentru că îmi doresc să nu existe stradă în Sinaia nemodernizată. Este foarte greu, în această perioadă de criză, însă vom reuşit să găsim resursele necesare pentru a realiza ceea ce ne-am propus”, a declarat primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea.

Urmează alte artere
Cele două străzi, Cazărmii şi Răscoalei, sunt situate într-o zonă veche a oraşului şi trebuia modernizate cât mai repede, deoarece accesul localnicilor şi turiştilor cu maşina în zonă era îngreunat de piatra cubică veche şi deteriorată. „Ne bucurăm că au venit utilajele şi aici. Sper ca asfaltul să fie de bună calitate şi să reziste, deoarece strada Schiori arată jalnic şi a fost reabilitată în urmă cu doi ani de zile. E foarte bine că s-au apucat de treabă, deoarece cred că nu s-a mai făcut nimic la aceste două străzi tocmai de pe timpul regelui”, a spus localnicul Costică Ionescu.
Totodată, în zona respectivă se vor monta borduri şi mobilier stradal. Administraţia locală din staţiunea Sinaia va continua programul de reabilitare şi pe străzile Răscoalei 1907, Badea Cârţan, Ştefan cel Mare şi Toporaşilor. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co