Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-a scumpit gunoiul!

Ţinând cont de faptul că, de la 1 iulie, cota de TVA s-a modificat de la 19% la 24%, SC Floricon Salub a solicitat revizuirea corespunzătoare a tarifului de operare pentru serviciul public de salubrizare prestat către cetăţenii din municipiul Câmpina. Ultimul tarif practicat era de 8,15 lei de persoană pe lună /inclusiv TVA). Astfel, începând cu 1 iulie, acest tarif modificat este de 8,49 lei de persoană, pe lună.
„Firma mea nu are niciun fel de implicare în acest sens. Este vorba pur şi simplu de Ordonanţa Guvernamentală care prevede creşterea TVA de la 19% la 24%. Nu se va reflecta în preţ, pentru că banii care se adaugă la TVA sunt banii pe care îi colectăm pentru stat, nu pentru noi” a declarat patronul SC Floricon Salub, Florin Constantinescu.
Chiar dacă este o ajustare de TVA ordonată de Guvernul României, chiar dacă firma Floricon Salub nu va profita de această diferenţa de tarif, cetăţenii municipiului Câmpina sunt cei care vor plăti, totuşi, mai mult pentru colectarea deşeurilor menajere. C. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co