Actualitate

Ştefan Buzaş – Campion la ciclism

Ştefan Buzaş este un tânăr câmpinean de 18 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul „Constantin Istrati”.
El activează la Clubul Sportiv Petrolul Ploieşti, având performanţe remarcabile. În primăvara lui 2011 a participat la Cupa „Preşedintelui” la Chişinău, terminând pe locul X din 80 de participanţi, apoi în iunie s-au ţinut Campionatele Naţionale la şosea la Izvorul Mureşului, unde a ieşit campion pe distanţa de 100 de km, la juniori.
„Pentru că erau mulţi adversari de valoare, nu mă aşteptam la o asemenea performanţă.
Totuşi, prin munca în echipă şi prin pregătirea temeinică de dinainte, am reuşit să câştigăm” spune Ştefan Buzaş, păstrând încă emoţia bucuriei, în urma reuşitelor sale sportive.
Acum el se află în perioada de pregătire, având în vedere că în anul care urmează, va trece la categoria de seniori, participând la marile tururi din România cât şi înafara ţării.
Pentru că activează la un club sportiv dinafara Câmpinei, respectiv la C.S. Petrol Ploieşti, Ştefan Buzaş, la fel ca şi alţi sportivi cu rezultate deosebite, nu s-a putut număra printre sportivii cu performanţe de la cluburile câmpinene, premiaţi de către autorităţile locale. Oare Câmpina, nu se poate mândri şi cu aceşti cetăţeni tineri, acordându-le măcar, o diplomă de onoare? C. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co