Turism

Staţiunea desenelor fără rost

Au transformat oraşul într-un curcubeu. În mai multe zone ale acestuia au apărut peste noapte mai multe desene, care strică aspectul staţiunii. Au fost colorate zidurile, pereţii clădirilor şi chiar indicatoarele. Practic, nimic nu scapă de amprenta „pictorilor fantomă”.
„Au mâzgălit tot ce le-a ieşit în cale şi au stricat imaginea acestui oraş. Nu înţeleg de ce nu sunt prise aceste persoane. Poliţia Comunitară ar trebui să patruleze mai des şi să-i găsească, deoarece în fiecare noapte îşi fac de cap pe străzi”, a spus Corina Tănase. Oamenii sunt indignaţi că nu se iau măsuri.
Mulţi s-au trezit că au gardurile, cutiile poştale sau garajele, pline de grafitti şi au făcut sesizări, însă până acum nicio persoană nu a fost identificată şi sancţionată.
„Aşa au ajuns să arate toate oraşele”, spun cei veniţi în concediu la munte. Oamenii se plâng că aceste desene nu pot fi şterse şi au un aspect neplăcut. „Eu sunt din Bucureşti şi am crezut că Sinaia nu a fost desenată, dar m-am înşelat. Cum am ajuns în zona centrală am observat că pereţii au pe ei tot felul de culori şi cuvinte obscene. Păcat că nu se implică nimeni în rezolvarea acestei probleme”, a povestit Rodica Stan. Amenda se ridică la 1000 de lei, însă din păcate, aceşti pictori de ocazie, nu sunt prinşi în fapt. În timp ce staţiunea este invadată de operele acestor amatori, autorităţile privesc neputinciaose fenomenul. Multe oraşe din ţară au încercat să reducă vandalismul şi au amenajat ziduri speciale, care acum sunt folosite de tinerii pasionaţi de grafitti. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co