Actualitate

Staţia de epurare e gata!

Lucrările de canalizare făcute în comuna Brebu au fost finalizate. S-au făcut săpături pentru montarea capacelor la nivelul părţii carosabile si pe ultima sută de metri urmează verificările. Desigur, în ampla lucrare de canalizare a fost inclusă şi o staţie de epurare modernă.
„Se finalizează, în circa două săptămâni, toată staţia de epurare, tot ce înseamnă montaje utilaje şi deversarea în emisar a apei rezultate în urma prelucrării apei menajere în staţia de epurare, a declarat primarul comunei Brebu”, Dumitru Comăniţă.
Autorităţile din Brebu au ţinut pasul cu tehnologia, astfel încât toate utilajele din staţia de epurare sunt noi, moderne, şi au costat 1.300.000 de lei. “E o staţie modernă, cu automatizare totală şi am impresia că în judeţul Prahova nu există staţie mai nouă, faţă de cea pe care o avem noi acum”, a spus primarul Dumitru Comăniţă.
În luna aprilie se pare că vor fi făcute toate demersurile în Consiliul Local Brebu, pentru angajarea oamenilor calificaţi, pentru stabilirea taxelor şi a branşamentului. Investiţiile totale pentru canalizarea comunei au costat 6.700.000 de lei. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co