Sanatate

Spitalul Municipal Câmpina – S-au adunat salariaţii…

adunare-salariati-spitalLa Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina a avut loc, săptămâna trecută, Adunarea Generală a Salariaţilor Spitalului Municipal. În cadrul acesteia s-a discutat despre obţinerea acreditării definitive din 2015 a unităţii medicale şi despre paşii care trebuie făcuţi de fiecare angajat în parte.

“Spitalul nostru  a trecut printr-un proces de evaluare în 2011 şi a obţinut categoria medie, de încredere medie sub 85%. Asta înseamnă, automat, la doi ani, încă o şansă de a urca la cei 85% necesari, pentru a avea din 2015 contractul în procent întreg, cu Casa naţională de Asigurări”, a declarat managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu.
La această adunare a participat şi edilul şef al Câmpinei, Horia Tiseanu, care i-a asigurat de sprijinul său pe cei prezenţi.
“Consiliul local şi  Primăria Câmpina vor fi aproape de Spital. Este o instituţie extreme de importantă pentru localitate şi pentru localităţile din jur şi sunt convins că vom găsi fondurile necesare şi pentru toalete ecologice şi pentru alte modificări. Depinde şi de sume, sperăm să nu fie foarte mari sumele necesare, dar sunt convins că pentru astfel de lucrări vom găsi sume de bani”, a declarat primarul Horia Tiseanu.

Părerea cadrelor
Cadrele medicale ale Spitalului Municipal Câmpina au apreciat utilitatea întâlnirii. “Într-adevăr este o adunare binevenită şi consider că odată cu această întrunire putem să pornim de la un plus ceva pentru a putea să obţinem această acreditare, pentru că sunt oarece probleme în organizarea secţiilor şi aşa mai departe”, a declarat medicul Dan Căpăţână. “Era necesară o adunare pentru ca pe viitor să obţinem şi noi o acreditare corespunzătoare. Totul se face pe baza muncii întregului personal angajat”, a spus medicul Maricica Grosu.
Momentan, noua conducere încearcă să obţină autorizaţia permanentă îndeplinind peste 85% din criterii. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă spitalul câmpinean poate fi desfiinţat. Elena TOMA

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co