Sanatate

Schimbări majore la Policlinică

spital-interiorÎn cadrul policlinicii de la nivelul Spitalului Municipal (SM) Câmpina au loc schimbări majore, de bun augur pentru pacienţi. Cea mai importantă modificare este înfiinţarea unui cabinet de pneumologie. „Acest cabinet îşi desfăşoară activitatea numai în program de după-amiază, de la 15.00 la 18.30, în ambulatorul de la Chirurgie. Am profitat de faptul că ambulatorul de la Chirurgie are program numai de dimineaţa. Dar şi la Chirurgie programul este schimbat. Ca o noutate, toţi medicii au program pe parcursul aceleiaşi zile. Veneau pacienţi care doreau un anumit medic şi nu-l găseau în ziua respectivă, dar acum s-a făcut în aşa fel ca toţi medicii să aibă program în aceeaşi zi”, a explicat directorul medical Elena Dumitrescu.
Nici cabinetul de obstetrică–ginecologie nu a scăpat fără modificări în program. Acum “toţi medicii, inclusiv domnul doctor Nica, au zi de consultaţie în ambulatorul de specialitate”, după cum a declarat Elena Dumitrescu.
În aceste condiţii, directorul medical al SM Câmpina le transmite cetăţenilor să respecte programul şi documentaţia necesară consultaţiilor.
„Îi rog să respecte documentaţia care îi însoţeşte la cabinet, respectiv biletul de trimitere, dovada calităţii de asigurat. Pentru cei care vor totuşi consultaţie şi nu au bilet de trimitere sau nu sunt asiguraţi, avem posibilitatea să încasăm consultaţia şi în cursul după-amiezii. Toate serviciile medicale şi tot ce se poate face la nivelul unităţii se poate desfăşura şi după-amiază, până la ora 19:00”, a spus dr. Elena Dumitrescu. E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co