Sanatate

Nou preşedinte de şedinţă

gheorghe-tudorGheorghe Tudor este noul preşedinte de şedinţă al Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpina, în urma demisiei lui Gheorghe Ecaterinescu. Acesta a fost ales în cursul zilei de luni.

Este o perioadă de şase luni, poate cu drept de prelungire sau realegere, însă nu este vorba despre preşedinte al Consiliului de Administraţie, ci preşedinte de şedinţă. Cel puţin aşa prevede legea la spitalele publice din administraţia locală. Mă bucur de acest lucru şi voi face tot posibilul, împreună cu colegii mei, să ajutăm acest spital care are nevoie de foarte multe lucruri. Având în vedere termenul scurt, fiecare din colegii mei din Consiliul de Administraţie vor reveni sau vor fi numiţi pe această funcţie în următorii ani, deci nu este o problemă fixă…, a declarat Gheorghe Tudor.
În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpina au fost abordate şi alte probleme administrative cum ar fi renovarea policlinicii şi acreditarea instituţiei.  E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co