Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sindicatul Equitas din penitenciarul de femei Ploiesti Targsorul Nou iese in strada

Sindicatul Equitas din penitenciarul de femei Ploiești Târgșorul Nou anunță că, începând de astăzi, se alătură celorlalte sindicate afiliate Federației Sindicatelor din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor și va fi prezent la acțiunile de protest declanșate de federație.

Conducerea unității va lua cunoștință de faptul că membrii sindicatului vor refuza să mai lucreze suplimentar. În perioada următoare membrii Equitas vor picheta penitenciarul cu o parte a personalului, astfel încât să nu se producă vulnerabilizarea instituției.

La începutul lunii octombrie, Equitas are planificată, alături de celelalte sindicate, o acțiune la Ministerul Justiției și în fața Administrației Naționale Penitenciarelor, unde își va exprima nemulțumirile.

Printre revendicările sindicaliștilor din cadrul Penitenciarului Târgșorul figurează plata orelor suplimentare restante (cifrate, la nivelul sistemului, la peste 1 milion), plata integrală a orelor suplimentare curente, rezolvarea problemei deficitului de personal, condiții de muncă decente, stoparea împuternicirilor ilegale și nu în ultimul rând aplicarea legii cadru a salarizării, prin care personalul din penitenciare se consideră discriminat, în comparație cu celelalte categorii de bugetari.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co