Imobiliare Valea Prahovei
Sanatate

Câmpina – Policlinica va fi reabilitată

policlinicaÎncă din anul 2008, Primăria Municipiului Câmpina încearcă să reabiliteze policlinica din oraş prin fonduri guvernamentale. După cinci ani, se pare că proiectul începe să prindă contur.

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc o discuţie în acest sens, între factorii de decizie. „Am avut în spital o întâlnire cu domnul primar Horia Tiseanu, care coordonează acest proiect, şi cu executantul care reprezintă o firmă din Bucureşti.
Discuţia a fost una de tip tehnic, definirea unor parametrii de parcurs în edificarea acestui proiect, acesta presupunând atât lucrări de structură, de consolidare a infrastructurii clădirii şi renovare, cât şi dotări cu echipamente medicale”, a declarat managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu.
În cadrul discuţiei care a avut loc s-au stabilit atât datele tehnice cât şi cele medicale, în permanenţă ţinându-se cont de faptul că în cei cinci ani de la iniţierea acestui proiect s-au schimbat multe lucruri. “Echipamente medicale care atunci au fost trecute ca necesare au fost achiziţionate între timp şi nu mai sunt necesare în proiect sau repartiţia spaţiilor existente este, acum, grevată de alte nevoi decât erau cele din 2008. Cert este că această clădire va avea o structură mult mai bună de rezitenţă, va avea circuite funcţionale, va avea un look modern şi atractiv şi va avea un lift pentru pacienţi, pentru a putea fi mobilizaţi în condiţii normale”, a explicat dr. Călin Tiu.
Cel mai probabil renovarea Policlinicii din Câmpina va începe în primăvara anului următor. Elena TOMA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co