Politica

Speranţă de mai bine

Apropiatele alegeri parlamentare stârnesc agitaţie printre politicieni, dar şi printre prahoveni. Unii dintre aceştia îşi doresc cei mai buni candidaţi, alţii cei mai buni reprezentanţi în parlament, care să le apere interesele. Ce ar trebui să facă aceştia?

„Cred că cea mai multă atenţie trebuie să acorde bunăstării poporului, care din ce în ce se degradează, care suferă şi prin lipsa medicamentelor de specialitate. Eu, fiind o pensionară, ceea ce puteam să cumpăr acum doi ani, nu mai pot să cumpăr acum nici pentru o săptămână, ceea ce puteam cumpăra pentru o lună”.

„Locuri de muncă, asta ar trebui să facă. Aleşii ar trebui să se preocupe să fie locuri de muncă”.

”Eu sunt foarte indignată de faptul că parcurile pentru copii lasă de dorit. Eu acum vin din Sud. Peste pod, este un parc, unde au pus pietriş, dar fecalele câinilor sunt peste tot. Problema câinilor fără stăpân trebuie rezolvată”.

”Poporul acesta este păcălit de 22 de ani. Ar trebui să se facă locuri de muncă”.

„Aleşii ar trebui să nu mai lipsească din Parlament şi să-şi dea mai mult interes pentru populaţie. Şi pe plan local ar trebui să lupte pentru o viaţă mai bună. Nu vedeţi că tineretul nu are locuri de muncă? De asta înjunghie…, se omoară…”

„Am făcut şi eu politică la vremea mea, dar politica de astăzi este murdară. Politicianul de astăzi nu are cuvânt. Prima intenţie este să se umple de bani, în rest este fără nici un fel de grijă faţă de restul lumii”.

 

 

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co