Actualitate

Sexi-poliţistele sar la gâtul tâlharilor

Două poliţiste, foarte cochete, din cadrul IPJ Prahova, au dovedit că știu și meserie, reuşind să ducă după gratii un tâlhar care zilele trecute a smuls un lânţişor de aur de la gâtul unei pensionare.

Bazându-se pe intuiţia feminină, Camelia Lazăr şi Claudia Afanase au intuit bine locul unde bărbatul avea să încerce să valorifice obiectul furat.
Aşa că s-au dus glonţ la o casă de amanet situată în apropierea zonei unde a avut loc tâlhăria – lângă Autogara Ploieşti-, şi au rugat-o pe  lucrătoare să le anunţe telefonic dacă cumva se va prezenta la casierie un bărbat care va dori să amaneteze un lănţic din aur, rupt.
S-au folosit şi de farmecul personal, aşa că prinderea tâlharului a fost floarea la ureche.
„Cred că a fost şi elementul supriză în cazul acesta, pentru că el chiar nu înţelegea ce este cu noi, două femei lângă el. L-am invitat să discutăm ceva cu el. Credea că vrem un foc pentru ţigară. Până s-a dumirit, patrula era deja aici şi a fost condus la secţia de poliţie”, a declarat ag. princ. Camelia Lazăr, din cadrul Secţiei nr. 5 Ploiești. „Am lucrat în echipă, fără un plan bine pus la punct, pentru că nu am avut timpul necesar. Individul nici măcar nu ştia ce i se întâmplă. L-am determinat să intre în casa de amanet – colega mea a sigurat intrarea- şi l-am liniştit până la sosirea colegilor noştri”, a declarat ag. princ. Claudia Afanase, din cadrul Secţiei nr. 5 Ploiești.
Dorința de a fi om al legii
Claudia Afanase este absolventă a unei facultăți de jurnalism însă în urmă cu un an şi jumătate şi-a găsit marea dragoste, aşa că a început cariera în poliţie. Colega de echipă, Camelia Lazăr, lucrează în sistem de mai bine de șase ani. De la catedră, unde învăţa elevii limba franceză, tănăra a decis că este timpul să fie prezentă pe stradă pentru a-i învăţa pe oameni să respecte legile ţării. Aşa că aveţi mare grijă, cei care vreți să comiteţi infracţiuni, poliţistele sunt cu ochii pe voi! Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co