Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Lovitură la Gara de Sud

Agenții Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ploiești Sud sunt în stare de alertă după ce în urmă cu mai bine de o săptămână au dispărut din casieria Stației CFR Ploiești Sud nu mai puţin de 25.000 de lei, adică toate încasările pe biletele eliberate în week-end-ul 16-17 iulie.

Principalii suspecţi pentru dispariţia banilor sunt chiar angajaţii staţiei. Modalitatea de operare i-a condus pe oamenii legii la conluzia că este vorba despre cineva din interior, seiful  fiind deschis cu cheie potrivită.
„Am fost sesizaţi de către casiera de serviciu din cadrul Staţiei CFR Ploieşti Sud cu privire la faptul că, la verificarea conţinutului casei de bani lipseşte un sac ce conţinea suma de 25 de mii de lei. În urma cercetărilor efectuate,
s-a constatat că nu sunt urme de forţare”, a declarat ag. şef princ. Gabriel Irimia, din cadrul Postului de Poliție TF Ploieşti Sud.
Casieriţele, care sunt principalii suspecţi în acest caz, nu mai au pic de linişte de la aflarea veştii. „S-a mizat pe o eroare de administraţie. Pentru că aici oricine din interior poate să intre şi să ia ce vrea şi când vrea. Nu era nicio sumă fenomenală ca şi volum, aşa că putea foarte bine să-i pună în buzunar şi să plece acasă. Nici nu-mi imaginez cine putea să facă un asemenea gest”, a declarat casiera Iuliana Grigorescu. „Fiecare dintre noi are o situaţie destul de bună, finaciar vorbind. Aşa că nu pot întelege care ar fi motivul care să determine pe cineva să ia bani şi să-şi rişte serviciul şi să se facă şi de râs”, a declarat casiera Gabriela Gandora. „Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva aici la noi. Nu-mi dau sema care din noi a făcut acestă faptă”, a declarat și Mariana Minea.
Poliştii au stabilit un cerc de suspecţi de 15 persoane, prinderea făptaşului fiind doar o chestiune de timp. M. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co