Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Grupare infracţională destructurată

Poliţiştii prahoveni au reuşit, la sfârşitul săptămânii trecute, să destructureze o temută grupare infracţională, specilizată în spargeri de locuinţe şi furturi de autoturisme de lux.

Pentru a aduna probe la dosarul cauzei, oamenii legii au organizat concomitent 20 de percheziţii domiciliare, atât în Prahova cât şi în Ialomiţa.
Gruparea era formată din 14 prahoveni cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. Aceştia sunt cercetaţi pentru furt calificat şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. În urma faptelor comise a rezultat un prejudiciu estimat la valoarea de 650.000 de lei. Cercetările au fost desfăşurate cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii; Direcției Generale de Informații și Protecție Internă – Serviciul Teritorial Prahova, investigaţiile realizându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.
„Membrii grupării sustrăgeau bunuri din locuinţele unor oameni înstăriţi. De obicei luau bijuterii, aparatură electronică şi telefoane mobile, care erau ulterior transportate spre valorificare cu ajutorul autoturismelor, pe care le furau tot de la aceleaşi părţi vătămate”, a declarat ag. princ. Raluca Brezeanu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.
Odată cu finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi conduşi în faţa procurorului de caz. O parte din bunurile furate au fost recuperate de către poliţişti. M. B.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co