Actualitate

Senatorul PNL de Prahova Iulian Dumitrescu: Dragnea guverneaza in interes personal

Senatorul PNL de Prahova Iulian Dumitrescu îl acuză pe liderul social-democraților, Liviu Dragnea, în contextul apariției epidemiei pestei porcine, că ar guverna țara în interes personal.

Într-un comunicat de presă, Dumitrescu susține că, deși autoritățile române ar fi știut mai devreme despre existența epidemiei, acestea nu au întreprins nicio măsură până când fiul lui Liviu Dragnea nu și-a vândut porcii.

“Maniera în care Liviu Dragnea a acționat în acest caz demonstrează disprețul pe care liderul PSD îl are față de mediul de afaceri, acesta transformând statul într-un instrument în serviciul familiei și al acoliților săi”, afirmă senatorul PNL de Prahova.

Acesta afirmă că, după ce și-a pus afacerea în siguranță, liderul PSD a dat drumul potopului, falimentând o întreagă industrie și producând pagube inestimabile în zeci de mii de gospodării.

Iulian Dumitrescu crede că, prin ascunderea față de publicul larg a informațiilor legate de posibilitatea izbucnirii unei epidemii de pestă porcină în România, actualii guvernanți au încălcat deliberat principiul nondiscriminării agenților economici din domeniu.

“Criza pestei porcine este cea mai bună demonstrație a faptului că Liviu Dragnea și acoliții săi guvernează România în interes personal, mai precis folosesc guvernarea pentru protecție și  pentru profit”, conchide senatorul liberal de Prahova.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co