Turism

Se schiază pe toate pârtiile

bucurie-pe-partiiÎmpătimiţii sporturilor de iarnă au la dispoziţie mai multe locuri de distracţie în această perioadă. În Predeal, administratorii au deschis toate pârtiile şi se schiază pe Cocoş, Clăbucet, Clăbucet Variantă şi Subteleferic. „Nu am mai venit de opt ani la Predeal, iar acum mă simt minunat. Este superb şi mă bucur că pârtiile sunt bine întreţinute. Am venit tocmai de la Cluj, special pentru această staţiune şi pentru zăpadă. Am mai mers la schi în Ardeal, însă nu se compară cu ceea ce găseşti aici”, a spus Sergiu Romanţan.
În ultimele zile, a fost coadă la instalaţiile de transport, dar şi la monitorii de schi. Multe persoane au preferat să ia primele lecţii abia acum, când stratul de omăt este gros, iar gheaţa a dispărut. „Pârtiile sunt foarte bune şi funcţionabile. Avem zăpadă excelentă, iar tunurile merg deoarece avem temperaturi scăzute şi îi aşteptăm pe turişti la munte. Putem spune că în sfârşit a venit iarna şi avem zăpadă din belşug”, a precizat salvamontistul Dorin Turcu.
Turiştii mai pot schia excelent  în Sinaia, Buşteni şi Azuga. În Predeal, pe Clăbucet, instalaţia de nocturnă funcţionează numai la sfârşitul săptămânii, până la orele 22.00.  A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co