Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Scandal în stradă la Floreşti

O bătaie ca în filme a avut loc, săptămâna trecută, în localitatea prahoveană Florești, unde cinci indivizi s-au luat la harță după ce unul dintre ei, căruia îi născuse nevasta, a vrut să tragă la măsea de bucurie. Pentru că nu a primit pe datorie băutura mult râvnită, bărbatul a mers după cel care l-a refuzat, însetat de răzbunare. L-a găsit la o sală de forță din localitate, unde a început scandalul.
Bărbatul, abia ieșit din închisoare, era cunoscut ca o persoană agresivă. Isonul i-a fost ținut de un prieten, și el recidivist, despre care se știe că e un scandalagiu de primă mână. A fost nevoie de intervenția mascaților și jandarmilor pentru a stinge conflictul care risca să degenereze într-o luptă de stradă, după ce localnicii au sărit în ajutorul uneia sau alteia dintre părți. O mașină a fost avariată, la fel și ușa locuinței unuia dintre supraveghetorii de la sala de forță, care s-a refugiat în casă pentru a scăpa de agresori.

Mulți și înarmați
“După ce s-a acționat butonul de panică am intervenit, împreună cu poliția și jandarmeria. Erau înarmați cu bâte, cu sticle, cu răngi, cu pietre…”, a declarat Costel Barcan, șef obiectiv firmă de pază.
Trei dintre bătăuși au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, starea lor de sănătate fiind stabilă și în afara oricărui pericol. Poliția a început o anchetă în acest caz, acuzațiile fiind de tulburarea liniștii publice, distrugere, lovire și alte violențe, urmând a se stabili implicația fiecăruia dintre scandalagii de la Florești.
Trei dintre agresori au fost reținuți pentru cercetări.  R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co