Sport

Să le ţinem pumnii!

Campioana primului eşalon al fotbalului prahovean , CSO Plopeni, va avea pe data de 15 iunie o misiune destul de dificilă pentru a-şi îndeplini visul, acela de a promova şi juca în Liga a III-a fotbalului românesc.
Gruparea pregătită de Nouraş Nicorescu va susţine jocul de baraj la Chiajna, având un prim avantaj datorită terenului destul de mare, cu o suprafaţă netedă, ce avantajează echipa plopenară care este mai bine pregătită fizic.
Adversara formaţiei prahovene este câştigătoarea primei ligi din judeţul Dâmboviţa, Gloria Corneşti, iar antrenorul-jucător al grupării dâmboviţene este fostul plopenar Daniel Movilă, care, la Chiajna se va simţi ca „acasă”, el bifând o promovare, ca jucător, din liga a 3-a în liga a 2-a, cu echipa ilfoveană.
Pentru acest joc de baraj, Comisia Centrală de Arbitri a delegat o  brigadă de arbitri compusă din Florin Chivulete – la centru, ajutat de Mihai Gheorghe şi Mircea Grigoriu – asistenţi (toţi din Bucureşti).
Observatori ai meciului din partea FRF au fost desemnaţi Ioan Cristea şi Adrian Rămureanu, ambii din Bucureşti, jocul fiind programat să înceapă la ora 17:30 iar nouă nu ne rămâne decât să le ţinem pumnii şi să le urăm mult succes ! C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co