Actualitate

S.C. Hale S.A. Ploiesti: Prefectura, arbitru intre Primarie si Consiliul Local

Prefectura Prahova este pusă în situația de a juca rolul de arbitru pentru a tranșa disputa care a apărut între Primăria Municipiului Ploiești și Consiliul Local al orașului cu privire la majorarea capitalului social al S.C. Hale și Piețe S.A.

În luna februarie a acestui an Consiliul Local Ploiești a adoptat o hotărâre privind majorarea capitalului social al S.C. Hale și Piețe S.A. cu suma de 18 milioane de lei. Banii urmau să fie folosiţi pentru demolare și reconstrucția Pieței Centrale.

Au trecut câteva luni de atunci, dar lucrurile nu au evoluat câtuși de puțin. Mai mult de cât atât, situația are toate șansele să degenereze într-un scandal între Consiliul Local și Primărie pentru că banii respectivi nu au fost virați nici până acum în contul societății care administrează Piața Halelor Centrale din oraș.

Astăzi consilierii locali s-au reunit din nou în cadrul unei şedinţe ordinare. Cu această ocazie, preşedintele de şedinţă, George Botez, a hotărât ca la finalul întâlnirii să fie întocmit un proces verbal care să fie înaintat Prefecturii Prahova.

Documentul prezintă Instituției Prefectului Prahova situaţia creată și solicită acesteia să adopte măsurile care se impun în condițiile în care Primăria Municipiului Ploiești refuză să pună în aplicare o Hotărâre a Consiliului Local, care a fost votată într-o şedinţă.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co