Actualitate

Elevii prahoveni, cei mai buni din tara la Concursul National ecOprovocarea

Elevii de la Colegiul „M.Cantacuzino” din Sinaia s-au clasat pe primul loc la categoria „Plantare” și pe locul al doilea la categoria „Igienizare” în cadrul Concursului Național ecOprovocarea.

În competiție au fost înscrise trei școli din județul Prahova și alte 105 din 37 de județe ale țării. Elevii din Prahova au reușit să planteze 7.000 de puieți, să colecteze 137 de saci de deșeuri din natură, să recicleze alte aproape 8.000 de kilograme de deșeuri și să organizeze un târg tematic dedicat mediului înconjurător, totul în 500 de ore de voluntariat.

În cadrul programului ecOprovocarea liceenii au desfășurat târguri tematice pentru protecția mediului, activități de igienizare, de colectare și reciclare deșeuri, plantare și amenajare spații verzi. În total, 12.000 de elevi și profesori din toată țara și-au unit forțele pentru a ajuta la refacerea mediul înconjurător din România în anul școlar 2017 – 2018.

Echipele de elevi și profesori care au obținut cele mai bune rezultate la Concursul Național din cadrul programului ecOprovocarea vor participa la următoarea Tabără ecOprovocarea.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co