Actualitate

S-a reziliat contractul pentru constructia scolii speciale din Ploiesti

Se pare că va mai trece multă vreme până când vom avea o nouă școală specială în Ploiești.

Și asta pentru că președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat recent rezilierea contractului pentru construirea școlii respective din cauza întârzierilor prea mari înregistrate în derularea lucrărilor de construcție de către constructor.

În consecință, autoritățile au notificat firma respectivă cu privire la rezilierea contractului și pregătirea unei noi licitații.

Consiliul Județean Prahova a decis construirea unei noi școli speciale încă din 2015. Proiectul a fost aprobat de Consiliul Județean în urmă cu doi ani, iar ulterior Ministerul Dezvoltării a prevăzut fonduri pentru acest proiect. Valoarea estimativă a investiției este de peste 4,5 milioane de lei.

Școala specială urma să fie realizată pe terenul de lângă Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

Deși nu au existat probleme de ordin financiar, Consiliul Județean Prahova a constatat că lucrările nu se desfășoară în ritmul dorit, la această dată fiind gata numai 7% din totalul lucrărilor. Asta în condițiile în care termenul de finalizare anunțat inițial era septembrie 2018.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co