Actualitate

S-a mutat parcul auto

O fostă unitate militară din Ploieşti a fost transformată în parc auto unde vor fi depozitate maşinile abandonate pe domeniul public şi cele care vor fi ridicate de către angajaţii Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) pentru că au fost parcate neregulamentar.

Aşa se face că, începând de săptămâna trecută, toate autovehiculele depozitate în parcul auto din strada Industriei au fost transportate, de către personalul specializat al serviciului, în cel special amenajat în acest scop, situat în strada Ghighiului nr. 9. „Începând cu data de 9 mai, depozitarea maşinilor parcate neregulamentar cât şi a celor fără stăpân  vor fi depozitate în spaţiul special amenajat de pe strada Ghighului numărul 9. Decizia a fost luată pentru că nu s-a mai transmis spre concesionare vechiul spaţiu din strada Industriiilor. Cetăţenii trebuie să ştie, de asemenea, că există şi un număr de telefon unde pot contacta angajaţii noului depozit. Acesta este 0344.403.884”, a explicat purtătorul de cuvânt al SGU Ploieşti, Adela Frăţilă.
În spaţiul special amenajat sunt deja depozitate 33 de autovehicule.
Cei care vor avea de făcut un drum la noua locaţie pentru a-şi recupera maşinile ridicate de pe domeniul public pentru că au fost găsite parcate neregulamentar, trebuie să ştie că vor fi nevoiţi să achite tariful de 208 lei, corespunzător eliberării auto după ridicare. După 24 de ore de la momentul ridicării se va percepe un tarif de depozitare de 80 lei/zi. În acelaşi timp, pentru maşinile declarate abandonate, se va achita suma de 2.000 de lei, dacă proprietarul doreşte să o recupereze. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co