Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Hot Jazz Summit Ploieşti

Timp de trei zile, pe 13, 14 şi 15 mai, Ploieştiul va deveni alături de Sibiu, un oraş muzical.

În această perioadă, în cele două mari oraşe se desfăşoară Festivalul Internaţional de Jazz, în municipiul nostru, acest eveniment fiind la a şasea ediţie.
Organizatorii, adică Primăria Ploieşti, Asociaţia Culturală Jazz Forum 03 şi Teatrul “Toma Caragiu”, în parteneriat cu Sibiu Jazz Festival, au adus şi anul acesta nume sonore ale muzicii de gen ce vor încânta atât pe pasionaţii de gen, cât şi pe oricare alt spectator dornic să asculte muzică de bună calitate.
Pe scena Teatrului “Toma Caragiu” vor evolua nume sonore ale jazzului internaţional, ca Harrz Sokal Trio din Austria, Fannz Beriaux Quartet din Belgia, China Moses din SUA, Maria Joao din Portugalia, Chromosomos din Polonia şi nu în ultimul rând Chucho Valdes şi trupa sa.
Festivalul debutează vineri de la ora 19,00, iar biletul de intrare costă 40 de lei pe zi, sau 25 cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari, 70 de lei pentru două zile sau 40 de lei redus şi 90 de lei pentru trei zile sau 60 de lei preş redus.
Pentru organizarea acestui festival Primăria Ploieşti participă cu 80 % din fonduri, adică 1 miliard de lei vechi, restul de 6.500 de euro fiind asigurat de diverşi sponsori. Raluca EPARU

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co