Actualitate

S-a deschis G Club Breaza

breaza-1Din 5 decembrie, oraşul Breaza s-a mai îmbogăţit cu un hotel de 4 stele. G Club. Acesta a fost inaugurat cu fast, stil, eleganţă şi rafinament. Invitaţii, oameni de afaceri, prieteni, oficialităţi prahovene şi mulţi alţii au fost întâmpinaţi cu o cupă de şampanie şi conduşi de gazde să viziteze hotelul.
Fiind situat foarte aproape de centrul oraşul, acesta are un grad de accesibilitate ridicat dominând şi prin dimensiunile construcţiei.
Totul a fost foarte bine gândit, fiecare idee a fost analizată şi cântărită pentru a putea crea confortul şi atmosfera atât de mult dorite de fiecare turist. Camerele sunt spaţioase, cromatica aleasă fiind tonurile de roşu, teracota şi maro. Atât în camerele duble, cât şi în garsoniere, pot fi admirate picturi, acestea fiind elemente decorative care dau un plus de culoare. Băile oferă un aer primăvăratic, gresia lila dând un aer de prospeţime şi creând un sentiment plăcut de relaxare. Unele dintre acestea sunt echipate cu căzi cu hidromasaj.
Într-o complexitate surprinzătoare se află şi restaurantul. Intim şi elegant este la dispoziţia tuturor de la începutul zilei şi până seara. Personalul este ospitalier, cu zâmbetul pe buze. Preparatele culinare din bucătăria internaţională, specialităţile maestrului bucătar sunt deosebite şi contribuie la bucuria şi armonia a ceea ce promite a fi o experienţă de neuitat.
„Vă mulţumesc că aţi răspuns invitaţiei noastre, în primul rând, este o seară deosebită pentru că inaugurăm o breaza-3investiţie începută acum trei ani în noua locaţie. Avem un nou restaurant, de calitate deosebită, lucrătorii, angajaţii, bucătarii, ospătarii, în mare parte sunt cei din vechea noastră locaţie, Pizzeria din centrul Brezei, care-mi poartă numele, „Gusti”, şi pe care o cunosc toţi prahovenii. Eu, bucureştean, am venit în Breaza acum şapte ani şi m-am îndrăgostit de locurile dumneavoastră şi de o prahoveancă cu care m-am şi căsătorit şi atunci am început să investesc în turism în special. Pe lângă hotelul cel nou, pe care îl inaugurăm în această seară, avem în finalizare un centru Spa deosebit, în fosta vilă de protocol a armatei din Breaza, alături construim o piscină de 400 mp, funcţională tot timpul anului, la care o să vă aşteptăm din februarie, avem un centru fitness deosebit, iar pentru doamne, ca să fie şi mai frumoase decât sunt, avem cele mai moderne proceduri şi suntem gata să le oferim. Avem în total 50 de locuri, cu pensiunea ce este finalizată de un an de zile şi vă aşteptăm cu drag. Hotelul, aici, are 25 de camere şi la încă 200 de metri distanţă avem şapte vile în pensiunea „Floarea”. Restaurantul are o capacitate de 280 de locuri, are sală de conferinţe dotată cu tot ce este mai modern în ceea ce priveşte sonorizarea şi imaginea, proiectoare şi tot confortul pentru conferinţă, pentru un business. Bucătăria mulţi prahoveni o cunosc, pizzeria noastră este vestită în zonă şi din cauza asta am vrut să ridicăm ştacheta un pic mai sus cu o nouă calitate în ce priveşte locaţia asta. Meniul este internaţional, avem în fiecare week-end un meniu italienesc, franţuzesc, grecesc, la care oferim şi un discount, şi vă aşteptăm cu drag.” a declarat managerul G Club Breaza, Augustin Pleşea (foto).
Invitaţii au fost răsfăţaţi de gazde cu un mini spectacol oferit de Elena, fostă Mandinga, şi corul de copii „Micii Melomani” de la Clubul Copiilor din Câmpina, conduşi de profesoara Ruxandra Brezeanu.
De la inaugurare nu a lipsit nici primarul oraşului Breaza, Nicolae Fierăstrăeru, acesta fiind foarte încântat de noua investiţie.
„Aceasta este investiţia unui om inimos, unui om care într-adevăr s-a îndrăgostit în Breaza, de Breaza, care s-a stabilit aici, care şi-a investit aici eforturile şi banii în această minunată lucrare care sper să atragă mulţi turişti în frumosul nostru oraş. Că mai este mult de lucru în Breaza, aceasta este o altă problemă; poate în anii viitori reuşim să aducem oraşul pe o cărare normală.” a spus primarul oraşului Breaza, Nicolae Fierăstrăeru.
G Club este destinaţia oamenilor care apreciază serviciile de calitate, este locul în care vă veţi putea simţi răsfăţaţi şi liniştiţi, departe de agitaţia cotidiană. G Club este pentru dumneavoastră şi vă aşteaptă, tarifele fiind pentru toate buzunarele.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co