Actualitate

Restricţii de trafic pe DN1

semafor-pe-dn-1---2Veşti proaste pentru cei care tranzitează Valea Prahovei. Pe DN1, în apropierea Gării din Sinaia, au început lucrările de consolidare a unui parapet de sprijin prăbuşit în urmă cu două luni. Circulaţia se desfăşoară cu restricţii pe sensul de mers Ploieşti – Braşov, în zonă fiind instalat un semafor. Cum era de aşteptat, pe Drumul Naţional s-au format coloane de maşini, iar şoferii au avut nevoie de nervi de oţel pentru a rezista în trafic.
„Se circulă foarte greu. Am stat o oră în coloană şi ne grăbim să ajungem acasă. Nu ne aşteptam să găsim semafor tocmai pe DN1. Nu mai avem răbdare, ne-am săturat.”
„E groaznic. Vin de la Bucureşti şi trebuie să ajung la Braşov. La Sinaia, am stat în coloană mai bine de o oră. Nu  mă aşteptam să fie circulaţia îngreunată, însă vreau să vă spun că în toată ţara se lucrează.”
„Este groaznic pe DN1. Până la urmă, aşa este în România. Nu înţeleg de ce lucrează în plin sezon, când la munte vin mulţi turişti şi şoseaua se aglomerează. Până la urmă, nu mai trebuie să ne mai mire nimic.”
„M-am săturat să tot stăm în trafic. În week-end, este aglomeraţie din cauza turiştilor, iar în cursul săptămânii, mergem greu din cauza semafoarelor. Nu se poate aşa ceva. Am stat o oră în coloană, am pus muzică în maşină şi am admirat peisajul, pentru că altfel îmi cedau nervii de mult.”
Circulaţia rutieră pe variantă, în Sinaia, era pusă în pericol din cauza zidului de sprijin, care se putea prăbuşi în orice clipă. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a fost somată încă din anul 2005 asupra pericolului care îi reprezintă parapeţii ce mărginesc drumul şi abia acum au început lucrările. Până pe 30 septembrie, maşinile vor circula alternativ pe o distanţă de câteva zeci de metri. În aceste condiţii, la sfârşit de săptămână, atunci când Valea Prahovei este tranzitată de turişti, se formează cozi interminabile de maşini. Poliţia Rutieră vă sfătuieşte să circulaţi regulamentar şi să nu depăşiţi coloanele de autovehicule. De asemenea, aşteptaţi culoarea verde a semaforului, pentru că, în caz contrar, circulaţia se va bloca total pe DN1. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co