Actualitate

S-a tăiat într-un geam şi a murit

mort-in-comarnic-2Un tânăr de 23 de ani din Comarnic a fost găsit sâmbătă dimineaţă fără suflare în gospodărie de rudele sale. Cu o seară înainte, băiatul petrecuse la  un local din oraş. Se pare că a venit de la distracţie ameţit de aburii alcoolului şi a încercat să intre în casă. A spart un geam, s-a tăiat la mâna dreaptă în cioburi şi a murit din cauza unei hemoragii puternice. A zăcut acolo până dimineaţa, când rudele sale au dat peste el. Nimeni nu înţelege cum a putut să se întâmple o astfel de nenorocire. Din câte se pare, tânărul îşi uitase cheile în locuinţă. Era băut şi s-a decis să spargă geamul. Hemoragia puternică de la mână a fost puternică şi băiatul nu a mai apucat să strige după ajutor pentru că a leşinat. S-a stins din viaţă imediat… Rudele şi vecinii au rămas şocaţi când l-au găsit prăbuşit într-o baltă de sânge în curte.
„Am auzit că s-a îmbătat în oraş şi că a venit să ia cheile din casă. Cred că a spart geamul sau s-a sprijinit de el şi a cedat. Nu ne vine să credeam că a murit.”
„Era căzut în curte. Cred că a băut, a forţat uşa şi au căzut geamurile. Altfel nu se explică de ce era cu venele tăiate la mână. Probabil i-a fost rău şi nu a mai ştiut ce face. Păcat că s-a întâmplat nenorocirea asta.”
„Era un băiat foarte bun. Nu făcea prostii şi îşi vedea mereu de treaba lui. Nu avea părinţi. Eu am crezut că l-a omorât cineva, însă am aflat că s-a tăiat din greşeală la mână şi a murit. Păcat de el, sărăcuţul.”
„A plecat pe la 12.30 acasă. Nu s-a certat cu nimeni, nu avea nimic şi abia de dimineaţă am aflat că a fost găsit mort. A băut puţin, dar era bine. Am rămas uimit când l-am văzut plin de sânge.”
O echipă formată din medici legişti şi poliţişti au sosit la locuinţa tânărului şi acum efectuează cercetări. Într-adevăr, tânărul a murit în condiţii suspecte, însă cea mai plauzibilă variantă este aceea că s-a tăiat din greşeală în geam şi a murit din cauza hemoragiei.
Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co