Actualitate

Reacţii după demisia Guvernului Boc

Premierul Emil Boc a depus, luni, demisia cabinetului pe care l-a condus. Pentru unii, măsura era aşteptată de mult, pe alţii poate i-a surprins, cert este că lucrurile au evoluat cu repeziciune şi deja a fost numit un prim-ministru interimar, în persoana lui Cătălin Predoiu. Iată opiniile câtorva câmpineni, luate la cald, imediat după prezentarea demisiei cabinetului.
Carmen NEGREU

Muncitor: „Demisia Guvernului Boc era aşteptată, din cauza problemelor sociale care au apărut în ultimii ani, mai ales în 2010, cu scăderea salariilor, cu tăierea pensiilor. Şi probabil că şi asta e voinţa românilor. În continuare, aşteptăm un Guvern mai bun, cumva, mai de stânga, mai social-democrat.”

Pensionar: „Boc a fost lipsă, întotdeauna. Băsescu a fost cel care a condus şi Guvernul, şi Preşedinţia. Deci, nu e nicio mirare că a demisionat. Mă aştept în continuare la demisia lui Băsescu şi la alegeri anticipate.”
Pensionar: „Mă bucur din răsputeri că Guvernul Boc a picat! Şi pica, oricum pica, pentru că în Piaţa Universităţii şi în cele treizeci şi ceva de pieţe au ieşit protestatari. Şi mă bucur că a avut înţelepciunea să-şi dea demisia, pentru că trebuia să şi-o dea mai de mult. Mă aştept să fie anticipate, neapărat! O altă soluţie, să vină opoziţia, să încercăm, să facem ceva mai bun.”

Elevă liceu: „Eu consider că este bine, deoarece, domnul Boc nu a făcut cine ştie ce pentru ţara noastră. Acum, sperăm că o să fie un viitor mai bun.”

Elevă liceu: „Consider că a luat o decizie corectă, pentru că n-a făcut prea multe pentru România şi de-aia am ajuns unde am ajuns. Mă aştept să fie mai bine.”

Şomeră: „E de bine, dar sperăm să fie şi mai bine! Nu ştiţi, cum e? Trăim cu speranţa. Mă bucur, dar sper să nu mai vină oameni la fel ca aceştia de până acum.”

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co