Politica

Răzvan Bălăşescu poate fi primarul Brezei!

Începutul campaniei electorale pentru alegerile locale de anul acesta a fost marcat la Breaza, prin lansarea candidaturii oficiale a lui Răzvan Bălăşescu, din partea USL.

Lansarea a avut loc într-o atmosferă caldă şi plină de optimism, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Ion Manolescu”,  devenită neîncăpătoare pentru cei aproximativ 500 de cetăţeni ai Brezei, veniţi să-şi susţină candidatul. Vicepreşedintele PNL Breaza, Ciprian Chiţoi, a fost amfitrionul acestei manifestări, dând dovadă de reale calităţi de organizator şi prezentator, surprinzând brezenii cu un discurs direct şi realist.
Răzvan Bălăşescu i-a avut alături de el, printre alţii, la prezentarea sa oficială de candidat pentru funcţia de primar al Brezei, pe doi dintre „greii” politici ai momentului actual, respectiv, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, şi vicepreşedintele CJ Prahova, Mircea Roşca, reprezentanţi de marcă ai USL Prahova, inclusiv Laurenţiu Rebegea, liderul politic al PC Prahova. „De ce îmi doresc să fiu primarul dumneavoastră?  Pentru a-i sprijini pe toţi cetăţenii din toate cartierele. Nu ca actualul primar, care spune: «Nu m-aţi votat, nu vă ajut cu nimic» sau «V-am pus eu să mă votaţi?» sau «Dacă vreţi asfalt, duceţi-vă pe Riviera Franceză». (…) Pentru a reuşi, trebuie să ne gândim foarte bine la ce a fost şi la ce poate să fie. La ce a fost, adică un primar care să ne facă de râs, care să aibă bani, şi guvern, şi pe Roberta Anastase, şi să lase Breaza în paragină, aşa cum s-a făcut cu toată ţara. Pentru a reuşi, trebuie să mergem cu toţi, la vot. Vreau să vă văd din nou pe toţi zâmbind, vreau să vă văd mândri că sunteţi brezeni! Vreau să fiţi mândri de mine, vreau să fiu mândru de voi!”, a marcat în discursul său Răzvan Bălăşescu, încrezător faţă de brezenii cărora se adresa şi conştient de responsabilitatea la care se angajează.

Vocea susţinătorilor politici
Vicepreşedintele CJ Prahova, Mircea Roşca, a subliniat, în discursul său, frumuseţea naturală a oraşului Breaza, mentalitatea de buni gospodari a cetăţenilor, amintindu-le de nerecunoştinţa şi aroganţa celui care i-a condus în ultimii patru ani „şi care a asfaltat câteva străzi înainte de alegeri, care vor fi sparte, de aproape 70 de km de canalizare”.
Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a trecut în revistă nereuşitele „ciumei PDL-iste”, aşa cum s-a exprimat cu referire la fosta guvernare, marcând dezastrul Uzinei Hidrojet şi sanatoriul început de Conpet şi neterminat, firmă considerată de coloratură portocalie.
„Vă cer ca în numele dumneavoastră, al copiilor şi nepoţilor dumneavoastră, care doriţi o Românie puternică şi mândră, să votaţi pe buletinele de vot, pe 10 iunie, USL!”, s-a adresat Mircea Cosma brezenilor, solicitându-le votul, implicit pentru Răzvan Bălăşescu.
Într-o atmosferă plină de frenezie, cum rar s-a mai văzut la Breaza, oamenii au scandat minute bune numele lui Răzvan Bălăşescu şi al susţinătorilor săi. Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co