Politica

Campina – Candidaturi portocalii

La începutul acestei săptămâni, filială PDL Câmpina a susţinut o conferinţă de presă, prilej cu care a fost prezentat candidatul care va participa la alegerile locale, pentru funcţia de primar, respectiv actualul edil Horia Tiseanu.

Totodată, la întâlnirea cu presa, a fost prezentată şi lista cu cei 24 de consilieri, după cum urmează: Horia Tiseanu, Ovidiu Cord, Marian Nistor, Gena Preda, Marian Dulă, Elena Albu, Daniel Telegescu, Monica Clinciu, Viorel Bondoc, Lucian Cercel, Gheorghe Sandu, Teodor Tiseanu, Gheorghe Nedelcu, Tatiana Grigorescu, Gabriel Radu, Bianca Baltac, Cezar Grama, Constantin Bobescu, Ionel Şerbănescu, Mihai Boeru, Elena Oana, Mihai Garbacică, Alexandru Panait, Iulian Luncaşu.
Horia Tiseanu, în calitatea sa de preşedinte al filialei PDL, a menţionat, printre altele, cu privire la lista prezentată: „Nu avem persoane paraşutate, paraşutiştii apar întotdeauna înainte de alegeri, ne umplu sediul, sunt foarte amabili, foarte politicoşi, poate vin şi cu sponsorizări, poate vin şi cu alte propuneri tentante, dar, aşa cum le spune şi acest atribut, ei sunt obişnuiţi să se paraşuteze, adică să sară dintr-un partid în altul. Avem exemple foarte clare în PDL, începând cu Georgică Severin, care a fost paraşutat la noi, după care a făcut un salt cu parapanta, sau mai ştiu eu ce, la PSD”. Horia Tiseanu a mai amintit de Iulian Bădescu, Andrei Sava, blamând acest gen de politicieni, care îşi critică partidul care i-a lansat, părăsindu-l apoi. În altă ordine de idei, preşedintele Tiseanu a specificat care este ţinta filialei politice pe care o conduce. „Aşteptările noastre pentru alegeri sunt următoarele: de a câştiga funcţia de primar şi de a câştiga până la zece funcţii de consilieri locali. Poate pare prea curajoasă propunerea noastră. Considerăm că, la nivel local, cetăţenii ştiu că noi am rezolvat problemele oraşului în cea mai mare parte, ştiu că noi am votat proiectele de hotărâri. De aceea, mă aştept să ne acorde încredere, chiar dacă, la nivel naţional, partidul a suferit, temporar, o scădere în sondaje. Dacă vom câştiga zece consilieri, vom pune viceprimarul nostru. (…) Noi vom face o alianţă, în alegeri, cu un partid sau cu o uniune politică, pentru a putea guverna pe plan local. Probabil, acel partid sau acea uniune îşi va impune viceprimarul. Mi se pare normal să fie aşa, deşi noi am vrea să fie viceprimarul nostru. Dar, presupunând că nu vor accepta acest lucru, vom accepta viceprimarul lor, cu condiţia de a bate în cuie un program de guvernare locală”,  a spus Horia Tiseanu.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co