Actualitate

Razie pe străzile Ploieştiului

Dragostea cu năbădăi a dus la pierderea unei vieți. Săptămâna trecută, un bărbat din Urlați a fost ucis de concubina sa.

Oamenii legii au împărțit avertismente și amenzi în dreapta și-n stânga, tututor celor care au încălcat normele rutiere, fie ei conducătorii auto, motocicliști, căruțași sau pietoni. “S-au aplicat mai multe sancțiuni, printre care și conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală și conducătorilor de autoturisme, care în general au întâmpinaat probleme pe respectarea cauzelor tehnice, centura de siguranță și telefonie mobilă”, a declarat inspectorul Alin Roslovschi, din cacrul SPR Prahova.

Comentarii…
Ca de fiecare dată în astfel de cazuri, șoferii care au fost trași pe dreapta și sancționați și-au manifestat nemulțumirea față de acest lucru. „Am anvelopa tocită la mașină, dar și poliția are anvelopa tocită și pe ea nu o mai oprește nimeni. Vă dați seama în ce țară trăim… Noi, ăștia mai amărâți, nu mai avem dreptul să circulăm pe străzi…, doar cei care au bani și au mașini foarte puternice… Acum îmi ia talonul, îmi ia tot, mă nenorocește, nu mai am cu ce circula”, a spus un conducător auto oprit în trafic de agenții de la Circulație.
Razia polițiștilor a durat patru ore și în timpul ei au fost oprite și autovehicule care aveau folii negre pe geamuri. Șoferii care au fost cooperanți și le-au îndepărtat au scăpat doar cu un avertisment, dar cei care au refuzat să facă acest lucru au fost amendați. În total, s-au aplicat peste 40 de sancțiuni, în valoare de 21.550 de lei, s-au reținut un permis și un certificat de înmatriculare.
Totodată, au fost prinși 21 de căruțași care circulau în oraș cu atelaje hipo, deși acest lucru este interzis, și 10 conducători auto care șofau fără a purta centura de siguranță.
Mopediștii au fost sancționați pentru nefolosirea căștii de protecție sau a luminilor. R. E.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co