Actualitate

Accident cu butelii

Un accident în care a fost implicat un camion încărcat cu o sută de butelii cu gaz s-a petrecut joia trecută, pe DN 1 B, la intersecția cu drumul care duce spre localitatea Fântânele. Martorii accidentului spun că totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă și că autoturismului care a lovit autocamionul circula cu viteză. “A vrut să depășească, dar eu dădusem semnal că fac la stânga și n-a mai avut timp…, a intrat în mine. Avea viteză… și pe linie continuă…”, a declarat șoferul utilitarei. “Ne-am asigurat să facem la stânga și am auzit o bubuitură. În spatele nostru era coloană de mașini care se oprise, dar după coloana de mașini cineva s-a angajat într-o depășire fără să fie conștient că noi ne băgăm în intersecție ca să o facem la stânga și ne-am trezit cu el sub noi”, a spus un martor.

Fără dubii
“Din primele cercetări a rezultat faptul că accidentul de circulație s-a produs pe fondul efectuării unei manevre de depășire în zona marcajului longitudinal continuu și a indicatorului de interzicere a depășirii”, a spus ag. șef Constantin Achim, din cadrul Poliției Rutiere Mizil.
Pompierii militari s-au deplasat rapid la fața locului, pentru asigurarea zonei, deoarece situația putea deveni periculoasă. “Este o încărcătură periculoasă, fiind vorba despre butelii de aragaz, care în orice moment puteau exploda”, a declarat plt. Marius Neagu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil.
Autovehiculele au fost avariate și o persoană a ajuns la spital. Șoferul vinovat s-a ales cu permisul de conducere suspendat. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co