Actualitate

Program special la Serviciul Evidenta Informatizata a Persoanelor

Serviciul Evidența Informatizată a Persoanelor va avea un program cu publicul special în zilele de 6 și 7 octombrie, când se va desfășura referendumul privind modificarea Constituției în sensul redefinirii familiei ca fiind căsătoria între un bărbat și o femeie.

Astfel, potrivit Primăriei Municipiului Ploiești, sâmbătă, 6 octombrie, 2018, programul cu publicul se va desfășura
între orele 07.00 – 21.00, iar duminică, 07.10.2018, în intervalul 07.00 – 21.00.

Totodată, Primăria precizează că în cele două zile ale referendumului pot depune documente pentru eliberarea actelor de identitate numai persoanele cu drept de vot, care nu au sau deţin un act de identitate cu termenul de valabilitate expirat.

Pentru eliberarea unui nou act de identitate (carte de identitate sau carte de identitate provizorie), ca urmare a expirării termenului de valabilitate, pierderii, furtului, deteriorării sau distrugerii actului de identitate, cartea de identitate se
întocmeşte şi se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, datei de naştere, statutului civil, cetăţeniei române şi a domiciliului.

În cazurile în care nu pot fi prezentate anumite documente, respectiv certificate de stare civilă sau dovezi cu privire la domiciliu, se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care se vor depune şi trei fotografii de ¾ cm.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co