Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Probleme de disciplină în liceele câmpinene

În cadrul unei întâlniri între membrii Comisiei de Sănătate, Cultură, Învaţământ, Sport şi Turism”  şi directorii şcolilor câmpinene, au ieşit la suprafaţă mai multe nereguli ce au loc în liceele câmpinene.

“Săptămâna trecută am aflat cu stupoare că profesorii nu vin la ore, vin cu un sfert de oră mai târziu şi pleacă mai devreme cu un sfert de oră, că se întâmplă ce se întâmplă…, apropos de idilele astea între profesori şi eleve, se fac avansuri… Am rămas stupefiat că într-un oraş liniştit ca al nostru se pot întâmpla lucruri de genul acesta. Stau să mă întreb dacă şi atunci când s-au întâmplat şi în alte licee din ţară lucruri din astea nu au fost la început zvonuri la care nu s-au luat măsuri şi apoi, când s-a întâmplat…, e greu să mai iei măsuri”, a spus Daniel Telegescu, membru în Comisia de Învăţământ din cadrul Primăriei Câmpina. „Am primit anumite sesizări, mai ales de la părinţi, pe anumite zone delicate… Că anumiţi profesori nu prea merg pe la ore atât cât ar trebui, că sunt anumite lucruri pe care le vedem pe la televizor, cu anumite amoruri prin licee”, a declarat preşedintele Comisiei de Învăţământ din cadrul Primăriei Câmpina, Florin Frăţilă.
Acesta a venit cu o propunere pentru a putea verfica dacă aceste zvonuri au în spate evenimente reale, dar dascălii au refuzat… „Am propus un angajat din administraţia publică locală, care să mai controleze, din când în când, ce se mai întâmplă prin şcoli, prin zona şcolilor, prin zona de disciplină. Dar directorii au spus că nu este nevoie, că la dumnealor se poate face ordine în interior prin aportul profesorilor, al celor care răspund de treaba asta”, a declarat Florin Frăţilă.

Avertisment
În cazul în care nu se vor lua măsuri în ceea ce priveşte aceste probleme grave din licee, membrii Comisiei de învăţământ, vor… pune piciorul în prag. „O să-i rechemăm pe domnii directori ai instituţiilor în speţă şi o să le arătăm despre ce este vorba, la modul concret, iar dacă nu se iau măsuri o să încercăm să mergem un pic mai departe”, a  explicat preşedintele Comisiei de Învăţământ din cadrul Primăriei Câmpina, Florin Frăţilă, în condiţiile în care sunt ştiute înclusiv nume de dascăli.
Până la proba contrarie, toata lumea speră ca aceste informaţii să fie doar zvonuri răutăcioase. E. T.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co