Cultura

Primăvara din sufletele câmpinenilor

distintoVineri seară, câmpinenii au fost invitaţi la Casa Municipală de Cultură „Geo Bogza”, la „Concert de primăvară”. Cei prezenți au avut ce vedea și, mai ales, ce asculta

S-a cântat o muzică de suflet, care celor prezenţi le-a trezit multe amintiri şi sentimente de iubire. Formaţia „Acum”, pentru prima dată pe scena de la Câmpina, a cântat muzică folk care, fără îndoială, schimbă în bine orice stare de spirit. „A fost foarte frumos, mai ales că suntem şi vecini; eu sunt din Ploieşti. Cântăm folk pentru că ne place poezia, iar mesajul pe care îl redăm este cu substrat, este ceea ce simţim. Şi instrumentele pe care le avem sunt în spiritul folk. Avem creaţii proprii, iar pentru textele mele mă inspiră, în general, viaţa de zi cu zi, dar avem şi texte de la poeţi clasici. A fost o seară extraordinară şi vom reveni cu drag”, a declarat solistul trupei „Acum”.

Publicul a fost încântat
Cvartetul „Distinto” a încheiat seara de spectacol. Prieteni vechi ai publicului câmpinean, au avut o frumoasă colaborare cu cei din sală. Pop opera a plăcut tuturor şi a adus un zâmbet sincer pe buze. „Suntem pentru a treia oară în Câmpina şi… nu mai vrem să plecăm! Publicul a fost minunat, ca de fiecare dată, ne primeşte cu multă căldură. A fost un concert de primăvară, iar muzica noastră este una de optimism, de dragoste, pentru că este o muzică romantică. Ne dorim ca toată lumea să se iubească, să devină mai romantică. Pentru că iubim femeile foarte mult, le apreciem, muzica noastră, cred că 80 % este închinată doamnelor”, au spus cei de la „Distinto”.
Toţi s-au bucurat de o seară specială: „Am venit pentru Distinto. Sunt deosebiţi, mi-au plăcut foarte mult şi-mi doresc să-i revăd”, a declarat unul dintre spectatori. „Ne-au trezit puţin amintirile. La vârsta noastră…, eu n-am decât 86 de ani”, a spus un alt participant.
Câmpinenii îşi doresc cât mai des astfel de spectacole, fiind singurele momente în care pot uita de grijile cotidiene, iar artiştii au promis că vor reveni.Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co