Cultura

Rock adevărat, cu formaţia ACT

rock-2Costică Sandu, George Costinescu, Vlad Văcărescu şi Costi Costinescu, adică trupa ACT, au adus, pentru mai bine de două ore, muzica rock la clubul Live, din Câmpina.

Membrii trupei ACT, oameni care într-o ţară pe care o văd ca fiind a manelelor, a playback-ului, a cântăreţelor cu fuste scurte, au concertat la Câmpina, pentru că nu vor să renunţe şi duc muzica rock mai departe, către cei care apreciază acest gen. „Trebuie să-i aplaudăm pe băieţii din trupă. Sunt cei mai vârstnici componenţi ai trupelor de rock din anii 90. Sună foarte bine”, a declarat organizatorul evenimentului, Liviu Briciu.
Deşi sala nu a fost plină, ca la alte concerte, membrii formaţiei ACT au fost mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat la Casa Tineretului. Doresc, însă, ca iubitorii muzicii rock să nu mai stea ascunşi, să iasă la lumină şi să spună ceea ce au de spus. „Din păcate muzica rock este percepută, în zilele noastre, de o categorie de oameni care stau ascunşi. Această categorie îşi vede de viaţa ei, dar cumva cam discret. Parcă ne ascundem că ascultăm rock. Ceilalţi, în schimb, au o expunere uriaşă. Să fie din prostie? Să fie din lipsă de educaţie? Este posibil. Însă, muzica rock rămâne muzică rock şi va rămâne şi după ce se vor termina manelele şi alte prostii”, a declarat Vlad Văcărescu. Pe lângă acordurile rock, câmpinenii prezenţi la „cântare”, au mai apreciat versurile sociale, îndreptate mai ales împotriva clasei politice.
Din cauza lipsei de bani, concertele la Club Live vor fi mai rare în perioada următoare, existând totuşi posibilitatea ca la finalul lunii viitoare pe scenă să fie prezentă trupa 13.  R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co