Actualitate

Primarul si viceprimarii participa la deschiderea anului scolar in Ploiesti

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, și viceprimarii Cristian Mihai Ganea și George Pană vor participa, luni, 10 septembrie, la deschiderea noului an școlar.

Potrivit unui comunicat al municipalității, Adrian Dobre va fi prezent la festivitățile de deschidere a noului an școlar, care sunt programate să înceapă de la ora 9.00, la Colegiul Tehnic “Elie Radu” Ploiești, iar de la ora 10.00, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Ploiești.

În același timp, viceprimarul Cristian Ganea va fi prezent la ceremoniile similare organizate la Școala gimnazială “Toma Caragiu” Ploiești, respectiv la Școala gimnazială “I.A. Bassarabescu” Ploiești.

La rândul său, viceprimarul George Pană va participa la deschiderea festivă a cursurilor din noul an școlar la Colegiul Național “I.L. Caragiale”, după care se va deplasa la festivitatea ce se va desfășura la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”.

Dincolo de emoțiile, speranțele și prețuirea cu care întâmpinăm cu toții noul an școlar, conducerea municipalității ploieștene le dorește tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților un an școlar cu rezultate bune și împliniri.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co