Actualitate

La Ploiesti incepe distribuirea formularelor pentru ajutorul de incalzire

Primăria Municipiului Ploiești a anunțat astăzi că, începând cu data de luni, 18 septembrie, vor fi distribuite formularele de cerere și declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2018 – 2019.

Potrivit Primăriei Ploiești, administratorii asociațiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinței energie termică furnizată în sistem centralizat, pot ridica aceste formulare de la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești din Piața Eroilor nr.1A, și de la Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul în Ploiești, Str. General Vasile Milea nr.1, bl.A7, parter.

Conform sursei citate, ploieștenii care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, lemne sau energie electrică, pot prelua formularele direct de la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, Asociația Județeană a Pensionarilor, Ploiești, str. Vasile Lupu, nr. 26 și de la Centrele de informare pentru cetățeni si recreere pentru pensionari situate pe strada Mihai Bravu nr.214, bl. 24B, parter, strada Înfrățirii nr.5A, bl.67 bis, strada Măgurii nr.2, Cartier 9 Mai – fosta Stație Hidrofor și strada Cătinei nr.17A.

„Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor se va face începând cu data de 02.10.2018, la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești din Piața Eroilor nr.1A, după următorul program: marți 8³° – 16³º, miercuri 8³° – 16³º, joi 8³º – 18³° și vineri 8³º – 14º°. Informații suplimentare privind condițiile de acordare a acestui sprijin financiar se pot obține direct la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, prin accesarea paginii oficiale de internet a instituției respective, http://asscploiesti.ro/ sau prin apelarea numărului de telefon 0749160761”, precizează în comunicatul de presă al Primăriei Ploiești.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co