Actualitate

Primaria Ploiesti va verifica lucrarile de asfaltare realizate pe timp de ploaie

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat, astăzi, că lucrările de asfaltate efectuate recent în municipiu vor fi atent verificate în perioada în care se va afla în vigoare codul portocaliu de ploi torențiale, anunțat și pentru județul Prahova.

Demersul anunțat de edilul șef vine după o serie de semnalări adresate municipalității care au arătat că pe anumite străzi unde au avut loc asfaltări după cea mai mică ploaie au apărut bălți.

De altfel, însuși Arian Dobre a dispus, la începutul acestei luni, refacerea lucrărilor de asfaltare de pe strada Ghorghe Doja, după ce a constatat personal că firma care se ocupa de aceste lucrări realizase asfaltarea în zona menționată pe timp de ploaie. Acest fapt a afectat calitatea covorului asfaltic, iar primarul a amenințat societatea că nu va primi niciun ban pentru lucrare.

Sesizări similare au fost făcute și pentru un tronson din strada Mărășești, dar și pentru lucrările efectuate în zona din apropierea pasajului Mărășești, unde apa nu mai este preluată de rețeaua de canalizare.

În cazul în care în urma verificărilor angajații Direcției Tehnico-Investiții vor constata că sesizările cetățenilor sunt întemeiate, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că se va dispune refacerea lucrărilor de asfaltare.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co