Actualitate

Primaria a dat startul dezinsectiei si deratizarii in municipiul Ploiesti

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, informează cetățenii că a emis ordinul de începere a activităților de dezinsecție, deratizare, dezinfecție pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești, precum și la nivelul instituțiilor subordonate Consiliului Local al Municipiului Ploiești.

Astfel, programul activităților se va derula după următorul grafic: începând cu data de 6 iunie 2018, se va efectua activitatea de deratizare pe suprafața domeniului public al municipiului Ploiești, precum și în incinta Parcului Memorial “Constantin Stere”, dar și la toate instituțiile subordonate Consiliului Local, iar începând de joi, 7 iunie, se va efectua activitatea de dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului Ploiești.

Activitatea de dezinsecție – combatere căpușe pe domeniul public și privat se va desfășura începând din seara zilei de joi, 7 iunie, și va dura până în data de 25 iunie 2018. Totodată, în perioada 8 – 25 iunie , se va realiza activitatea de dezinsecție, combatere vectori țânțari și a altor tipuri de vectori.

De asemenea, în această perioadă, se va programa și începerea activităților de dezinsecție, deratizare, dezinfecție pe spatiile închise ale clădirilor instituțiilor publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Ploiești (unități de învățământ, spitale, adăposturi de protecție civilă și alte instituții publice).

Municipalitatea precizează că, pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și pe cel privat. Din acest motiv, Primăria lansează un apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenții economici și instituțiile publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co