Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

PSD Prahova neaga ca ar fi cerut angajatilor de la unele institutii sa mearga la miting

Șeful social-democraților prahoveni, Bogdan Toader, susține că PSD nu avea cum să exercite presiuni asupra angajaților mai multor instituții publice din județ pentru a-i obliga să meargă la miting pentru simplul motiv că respectivele instituții nu sunt conduse de membri ai PSD.

Mai mulți angajați ai unor instituții publice din Ploiești au acuzat că sunt supuși unor presiuni pentru a participa la mitingul PSD de sâmbătă, 9 iunie. Este vorba despre Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, TCE S.A. și Hale și Piețe S.A.

Astfel, Toader susține că partidul din care face parte nu are nicio legătură cu aceste instituții publice, nefiind coordonate de PSD.

“Din ce știu eu, la nici una din aceste instituții nu este coordonată activitatea de vreun membru PSD. Poate ar trebui să vorbiți la ALDE despre această problemă, întrucât participă și ei alături de noi. Vă pot garanta că din partea noastră nu s-a discutat cu niciun angajat al acestor instituții pentru așa ceva, din partea PSD, întrucât nici nu cunoaștem angajații de la aceste instituții”, afirmă Bogdan Toader.

El precizează că informațiile privind presupus exercitare a presiunilor nu sunt corecte și dă asigurări că, “din partea PSD sigur nu s-au făcut pentru că nu coordonăm activitatea acestor instituții”.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co