Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Posibil dosar penal dupa o prestatie live de manele in Ploiesti

Prestaţia live de manele care a avut loc ieri, cu ocazia unei nunţi organizate pe strada Munteniei din Ploiești, între cartierele Dorobanțul și Mihai Bravu, a atras o serie de reclamații din partea locatarilor din zonă, vizibil deranjați de vacarm. Acestea s-ar putea solda cu un dosar penal.

Ploieştenii exasperați de manelele date la maxim au început să sune la poliție, la redacțiile ziarelor, sperând ca cineva să îi ajute.

Din păcate însă, în pofida faptului că poliţiştii s-au deplasat în zonă, chiar cu efective suplimentate ulterior, aceştia nu au putut pune capăt vacarmului, fiind nevoiţi să se limiteze doar la aplicarea prevederilor legale.

Concret, oamenii legii au aplicat 10 amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (legea 61), în valoare de 11.500 de lei, 3 amenzi pentru parcare neregulamentară (blocarea completă a străzii Munteniei), în valoare de 290 lei/amendă, o amendă de 1000 de lei pentru picnic în locuri neautorizate.

Astăzi, polițiștii prezintă situația procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, pentru decizia de deschidere a unui dosar penal, întrucât, după cum spuneam, în pofida amenzilor aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, petrecăreții nu s-au potolit, iar legea prevede ca următorul pas să fie făcut în sfera penală.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co