Actualitate

Ploiesteni, aparati-va singuri de capuse si tantari!

Din păcate, după câte se pare, locuitorii oraşului nostru vor fi nevoiţi să se apere singuri împotriva căpuşelor, ţânţarilor şi a altor tipuri de insecte periculoase!

Şi asta, deoarece astăzi, în şedinţa Comitetului pentru Situații de Urgenţă, s-a decis că la Ploieşti nu se impune declararea stării de urgenţă, care ar fi permis luarea rapidă a unor măsuri concrete pentru protecţia împotriva insectelor, iar planul de măsuri nu a fost adoptat.

Ieri şedinţa a fost amânată pentru a se putea lămuri unele lucruri.

Interesant este faptul că autorităţile nu au considerat că se impune adoptarea de urgenţă a unor măsuri de protecţie a populaţiei împotriva căpuşelor şi ţânţarilor, în condiţiile în care, de la începutul lunii aprilie, nu mai puţin de 140 de prahoveni au ajuns la spital după ce au fost înţepaţi de căpuşe.

În timpul şedinţei, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre – care a susţinut necesitatea decretării stării de urgenţă pentru a se putea depăşi blocajul în care se află oraşul nostru în privinţa serviciilor de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare – a reamintit că un alt motiv pentru care planul de măsuri trebuie aplicat de urgenţă este şi faptul că toate şcolile din oraş au probleme din cauza lipsei dezinsecţiei şi dezinfecţie.

Până când cuvântul edilului şef va fi luat în seamă, ploieştenii urmează să găsească singuri soluţii pentru a se apăra de căpuşe şi tânţari.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co