Actualitate

Plati de 90.000 de euro pentru iluminatul public, dar ploiestenii stau deseori in bezna

Nu mai este demult un secret pentru nimeni că, la fiecare două-trei zile locuitorii municipiului Ploiești se regăsesc în neplăcuta situație ca, pe timpul nopții, în diferite zone ale orașului să fie beznă. În mod ciudat și hilar, nu puține sunt cazurile când luminile sunt aprinse în timpul zilei.

Și asta, în pofida faptului că municipalitatea plătește bani grei societății comerciale în responsabilitatea căreia intră asigurarea funcționării și întreținerea sistemului de iluminat public din oraș.

Instituția care monitorizează activitatea operatorului care asigură mentenanța sistemului public de iluminat, Luxten Lighting Company S.A., este Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești.

Potrivit acesteia, în primele patru luni ale anului, municipalitatea a efectuat către societatea Luxten, pentru mentenanța iluminatului public, plăți care se cifrează la aproximativ 430.000 lei, adică peste 90.000 euro, în condițiile în care ploieștenii reclamă la fiecare două-trei zile că în diverse zone ale orașului luminile nu funcționează.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co