Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Piata Centrala din Ploiesti ar putea fi declarata de utilitate publica

Piața Centrală din Municipiul Ploiești ar putea fi declarată de utilitate publică.

Și asta, deoarece conducerea Primăriei Ploiești și-a anunțat intenția de a solicita sprijinul Guvernului României cu privire la această chestiune. Astfel, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Ploiești, programată pentru luni, 4 iunie 2018, va fi supus dezbaterii un proiect de hotărâre în acest sens.

Viceprimarul George Pană susține că declararea de utilitate publică a spațiului comercial este necesară pentru a putea fi demarate lucrări de construcție a unei noi piețe, în condițiile în care demersurile în acest sens sunt blocate, iar comercianții și cumpărătorii sunt obligați să suporte gunoaiele și condițiile total neprielnice desfășurării activităților de comercializare a alimentelor existente în prezent în Piața de la Halele Centrale din Ploiești.

În acest moment proiectul de reconstrucție a Platoului Halelor Centrale este blocat din cauza unui comerciant care are în concesiune o bucată de teren din interiorul pieței și care refuză să se mute.

Reconstrucția Platoului Halelor Centrale este necesară după ce Inspectoratul De Stat în Construcții a încadrat Piaţa Centrală în clasa de rism seismic I.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co