Politica

PD-L Breaza pierde o mie de membri?

burlacu-in-pd-l-2-320x240Surse din cadrul organizaţiei PD-L Breaza, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, au afirmat că există riscul ca 947 de membri să fie „pierduţi” în hârtii, oficial figurând doar 47.

Fenomenul pierderii membrilor de partid în această manieră pare să aibă la bază numeroasele schimbări ale denumirii acestei formaţiuni – PD, PD-L – iar mai nou, se doreşte scoaterea cratimei, pentru a apărea PDL. Zvonurile legate de organizaţia PD-L Breaza, făceau trimitere şi la dizolvarea actualului Birou Permanent şi asigurarea interimatului de către deputatul Cristian Burlacu. Întrebat dacă toate acestea se confirmă, omul politic a declarat presei:
„Insist să alung, prin dialog, orice suspiciune, orice sistem de zvonistică. Din punctul de vedere al organizaţiei PD-L Breaza, eu zic că aceasta stă bine. Nu s-a dizolvat nimic şi nu a fost dat nimeni afară. S-a înfiinţat o comisie de organizare şi desfăşurare a alegerilor, care lucrează cu toată organizaţia din Breaza. Am prevăzut că se va schimba sistemul de formulare şi atunci trebuie făcute şi refăcute anumite documente. Cei 947 de oameni ai organizaţiei sunt membri PD-L în continuare, numai că trebuie să-şi refacă adeziunile, carnetul… Acum, pregătim şi organizăm alegerile şi le vom înmâna carnetele noi. Nu pot afirma dacă va mai fi preşedinte în continuare, cel actual, respectiv viceprimarul oraşului, Nicolae Drăgan. PD-L este un partid democrat. Democraţia presupune că prin aprecierea votului se va alege preşedintele. Sunt intenţii ale mai multor colegi din cadrul organizaţiei să candideze pentru această funcţie. Cei care vor şti să-şi facă campanie în interiorul organizaţiei, îşi vor convinge colegii prin activitatea depusă până la acest moment, cât şi prin programul pe care îl vor prezenta pentru activitatea viitoare, vor reuşi să obţină voturile”, a declarat Cristian Burlacu.

Riscul există
Şi totuşi, riscul de a rămâne cu mai puţini membri în cadrul organizaţiei există în continuare. Pe fondul unor nemulţumiri de ordin general, cauzate de guvernarea pedelistă, mulţi dintre cei care figurau ca membri pe lista organizaţiei PD-L Breaza vor putea profita de această conjunctură birocratică pentru a schimba culoarea politică sau pentru a renunţa, pur şi simplu, să mai facă parte din vreun partid.  Viitorul va decide cum vor sta lucrurile în această organizaţie politicăCarmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co