Turism

Oferte speciale la cazare pe Valea Prahovei

oferte-hotelieri-valea-prahHotelierii din staţiunile montane au lansat noi pachete turistice pentru a atrage cât mai mulţi clienţi în următoarele luni.

Criza financiară şi-a pus amprenta în turism. Patronii unităţilor de cazare au redus preţuri pentru a nu rămâne cu camerele libere în perioada următoare. Dacă în 2008 sau 2007, în perioada similară a anunui, gradul de ocupare depăşea 80%, acum turiştii se lasă aşteptaţi. Aşa că, pachetele speciale, au fost deja scoase pe piaţă, iar agenţii speră ca iarna să-şi intre în drepturi, pentru ca iubitorii sporturilor de sezon să vină în număr cât mai mare. La un hotel situat la baza munţilor Bucegi, care oferă condiţii excelente de cazare, preţul porneşte de la 140 de lei pe zi, cu mic dejun inclus, şi ajunge la 170 de lei, în funcţie de preferinţele clienţilor. „În fiecare an, în această perioadă, am lansat oferte speciale. În februarie, este vacanţa de o săptămână a copiilor, Dragobetele, 1 Marie, 8 Martie, sărbătoarea de Paşte, 1 Mai. Pentru toate aceste zile am scos pe piaţă pachete pentru a atrage turişti. Comparativ cu perioada similară a anului trecut, la ora actuală, preţurile sunt reduse”, a precizat Marius Seceleanu, directorul  unei unităţi de cazare. Alţi hotelieri continuă programul special: stai patru nopţi şi plăteşti trei. Turiştii beneficiază şi de facilităţi precum acces la saună, piscină şi parcare gratuită. Mulţi operatori au recurs şi în acest an la programul înscrieri timpurii. Astfel, turiştii care îşi achiziţionează pachetul de vacanţă cu mult înainte de sezon au parte de reduceri chiar şi de 30% pentru sejur. „Hotelul nostru oferă potenţialilor clienţi posibilitatea de a sta patru nopţi şi de a plăti doar pentru trei, la numai  399 de lei de persoană, cu mic dejun bufet şi masă în cont. În plus, clienţii au parte şi de facilităţile hotelului, adică piscină, parcare şi alte surprize”, a declarat Ciprian Stanciu, directorul unui hotel.
Agenţia Naţională a Agenţilor de Turism estimează că în 2010 turismul românesc va înregistra o uşoară creştere, de cel puţin 5%, prin dezvoltarea programelor şi ofertelor speciale, stagnarea preţurilor şi dezvoltarea conceptului tichetelor de vacanţă. Cel mai probabil, turismul îşi va reveni, abia în a doua parte a anului.Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co